Ouder worden gaat gepaard met veranderingen in de huid. Dat is een feit. Maar elke huid is anders en elk lichaam is uniek. In welke snelheid en mate veroudering van de huid zichtbaar wordt, is sterk afhankelijk van iemands levensstijl én DNA. Het is wetenschappelijk aangetoond dat na het twintigste levensjaar de collageenproductie elk jaar met 1% afneemt. De huid wordt dunner en is vatbaarder voor schade en invloeden van buitenaf.

Als je weet hoe jouw huid veroudert, kun je jouw huidtoekomst veranderen.
Rimpels, UV-schade, ontstekingen, gebrek aan elasticiteit: middels een DNA Skincode analyse krijg je inzicht in jouw gevoeligheden voor vroegtijdige huidveroudering. Je krijgt een persoonlijk advies voor de juiste professionele behandelingen, skincare producten en voeding voor jouw huid. Hiermee kun je jouw huid exact geven wat ze nodig heeft, ook preventief!

De wijze waarop jij oud wordt, kun je zelf beïnvloeden. Binnen jouw DNA staat 20% vast, maar op de overige 80% heb je zelf invloed. 360° SKINCODE is ontwikkeld op basis van epigenetica, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat door 80% van ons DNA gunstig te beïnvloeden, we 10 jaar jonger worden geschat, gemiddeld 6 jaar langer leven en fitter, gelukkiger en mooier oud worden.

Wil jij ook maatwerk? Nooit meer gissen welke ingrediënten, supplementen en soort behandelingen écht werken voor jou?

Jouw DNA veranderd nooit dus het is een 1 malige investering om je leven lang geld te besparen én de huidveroudering op de rem te zetten!

SkinDNA® is een genetische test die inzicht in je risicofactoren op vijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een diepgaand onderzoek in jouw DNA.

Jouw SkinDNA-rapport van 20 pagina’s bevat nuttige informatie over jouw resultaten. Hierbij krijg je aanbevelingen en een LifeStyle advies waar je je leven lang profijt van hebt!  

Laden...