Visagie

Wil je opgemaakt worden voor een speciale gelegenheid? Ga je binnenkort trouwen of wil je een make-up workshop organiseren?

Beauty & Make-up workshop: voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van jezelf naar voren kan halen. Hoe kan je het beste oneffenheden o.a. wallen of vlekjes wegwerken, welke kleur foundation past het beste bij je huidskleur, etc! En vooral, hoe kun je dat het makkelijkste zelf doen! Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat ik alles voordoe op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilligers. Je kan hierbij ook een thema make-up aangeven. Zoals bijv. smokey-eyes, glamour, dag of avondmake-up. Ook wordt een stukje huidverzorging en reiniging behandeld, dit is immers de basis van een goede make-up! Make-up workshops zijn altijd hele leuke uitjes voor vriendinnen, moeder en dochters en vrijgezellenfeestjes. Ja kan gezellig lachen en kletsen met elkaar en ondertussen leer je heel veel over hoe een make-up aan te brengen, waarom en welke kleurkeuze je daarbij moet gebruiken.

Op iedere locatie mogelijk; bij je thuis (geen max deelnemers) of in de salon (min 4 en max 6 deelnemers)

Binnen een straal van 10km worden geen reiskosten berekend.

Selecteer jouw dienst hieronder of vraag naar de mogelijkheden! Voor make-up workshops dien je contact op te nemen via de contact pagina.

Laden...