Inside-Out

Jij Bent Mooi

Yoga

Freelance Yoga en Supyoga

JIJ bent mooi met yoga

Susanne heeft opleidingen gevolgd bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam (preteacher training), Les Mills (Body Balance) en bij Yogapoint de Hatha RYT200. Sinds 2019 geef ik freelance lessen op aanvraag. 

 

Jij Bent Mooi

Essentiële Oliën

Natuurlijke Ondersteuning voor jouw Healthy Lifestyle

JIJ bent mooi met DōTerra

Essentiële oliën zijn natuurlijke bestanddelen welke uit zaden, schors, stelen, wortels, bloemen en andere delen van planten worden gehaald. Deze bestanddelen zijn de “essentie” van de plant. Deze “essentie” bevat de unieke smaak, geur en compositie van de plant. 

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord dat lavendel je nachtrust kan bevorderen, of word je heel blij van de geur van rozen, sinaasappel of citrus. Dat zijn de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën.  Essentiële oliën kunnen de stemming verbeteren, de zintuigen kalmeren en krachtige emotionele reacties opwekken. Toch gaat het gebruik van essentiële oliën veel verder dan hun aromatische aantrekkingskracht. 

De 100% procent pure oliën van doTERRA bieden ondersteuning aan een gezond lichaam en geest; zij kunnen helpen bij wegnemen van nervositeit, bevorderen van positieve gevoelens en een gezonde spijsvertering. Ze ondersteunen spieren en gewrichten, een gezond immuunsysteem en ademhalingsfunctie.

Leer tijdens onze introductie les de basisprincipes over essentiële oliën, wanneer en hoe je ze veilig inzet als natuurlijke ondersteuning voor een gezonde leefstijl en jouw welzijn.